INDRETNING AF ARBEJDSPLADSER


ARKITEKTTEGNESTUEN.dk udvikler løsninger til indretning af forretnings- og kontormiljøer med individul tilpasning.

 

Nye rum skabes i helheder og med detalje. Med udvikling af rum funktion som gør den forskel, at vores omgivelser og indretning får et individuelt og personligt præg - detaljer der underskreger helheden. I både det offentlige og private rum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INDRETNING AF MEDARBEJDER ARBEJDSPLADSER I FOLKESKOLEN

ARKITEKTTEGNESTUEN.dk har udført projekt til indretning af medarbejder arbejdspladser på skoler i Halsnæs kommune.  

Med den nye skolereforms ikrafttrædelse august 2014 har folkeskolen behov for indretning af flere arbejdspladser på skolen. Ligeledes opstår behov for yderligere generisk viagra online "dialog lokaler" til dels interne og eksterne behov.

 

 

Ny indretning af kontor- butiks- og produktionsarealer

Fremtidens kontor og arbejdsplads.

ARKITEKTTEGNESTUEN.dk tager udgangspunkt i de nyeste erfaringer for at skabe attraktive medarbejder arbejdspladser i virksomhed og offentlige sammenhænge. 

Den optimale indretning har indvirkning på arbejdspladsens daglige funktioner, effektivitet og arbejdsglæde.

Ny indretning af kontorer skal være forberedt på at knytte kunder og kollegaer sammen med videokonferencer. Virtuelle møder sparer medarbejderne for transport og rejsetid. Virksomheder kan binde forskellige geografiske afdelinger sammen. 

ARKITEKTTEGNESTUEN.dk indrettede på flere skoler medarbejder arbejdspladser for tilpasning af skolereformen på de fysiske arbejdspladser.

 

 

DET SUNDE MÅLTID - DEN FLEKSIBLE LILLE RESTAURANT

 

 

Arkitekttegnestuen har for bygherre designet idé, bygning og indretning af en elegant lille restaurant for det lette måltid og take-away centralt i Hillerød.

Projektet er karakteristisk ved at restauranten kan åbne op i takt med tidspunkt og vejrlig.